Shipping policy

Bedankt voor uw bezoek en het winkelen bij Novoo Dutch!

Hieronder volgen de algemene voorwaarden die deel uitmaken van ons verzendbeleid.

Binnenlands Verzendbeleid:
Verwerkingstijd verzending Alle bestellingen worden binnen 2-5 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen. Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen de verzendingen enkele dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra transportdagen voor levering. Vanwege de Covid 19-pandemie kunnen er aanzienlijke vertragingen optreden in de verzending van uw bestelling.

Verzendtarieven & leveringsschattingen
Verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen. Vertragingen in de levering kunnen soms voorkomen. Stuur een e-mail naar ons ondersteuningsteam op info@novoo-online.com als u vertragingen ondervindt.

Verzendbevestiging & Bestelling volgen
U ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging zodra uw bestelling is verzonden met uw trackingnummer(s) als u in aanmerking komt voor tracking. Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.

Douane, rechten en belastingen
Novoo is niet verantwoordelijk voor eventuele douane- en belastingen die op uw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na de verzending worden opgelegd, zijn voor rekening van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

Schade
Novoo is niet aansprakelijk voor producten die tijdens de verzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Als je je bestelling beschadigd hebt ontvangen, neem dan contact op met de vervoerder om een claim in te dienen. Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat u een claim indient.